Kävin äsken lunttaamassa otsikon viime blogista ja muistin sen oikein!
IHANAA KIIRETTÄ! Se on sitä itseään... viikot, kuukaudet kuluvat ihan liian nopeasti kun on paljon mukavaa tekemistä. Koti täynnä eläimiä!


Nyt on vaan tilanne sellainen, että pian syntyy ensimmäiset koiranpennut, Saarloosin susikoiran harmaat pallerot ja sen jälkeen meille syntyy jos jonkin näköistä karvakorvaa eli viimeiset tuossa ensi syksynä, äkkiä laskettuna 9 kk vauva-arkea yhtäjaksoisesti.

Tähän 9 kuukauteen sisältyy 2-3 koiran pentuetta, ponin varsat, aasin-, alpakan vasat ja mitä muuta tuuli tuo uutena vuotena...

… uskon että jotain uutta! Eläinlapsien kanssa elämä ei voi olla huonoa vaikka välillä se tuo mukanaan huolia ja jopa surua. Silti se on opettavaista, palkitsevaa ja ihan uskomattoman voimistuttavaa, siitä saa niin paljon energiaa!

Tämä on itse valittua elämää, eläinten ehdoilla. Se ei katso aikaa, säätä, viikonpäivää, väsymystä tai muuta menoa. Eläinten aikataulujen mukaan mennään ja eletään. Kun tällaiselle elämäntavalle antaa käden, se vie koko ihmisen. Olen onnellinen!!