Voiko sellaista ollakkaan? Todistan että voi! Viimeksi kun tein omaa blogia kotisivuilleni oli joulukuu 2017! Just tultu kassit ja pussit täynnä koirien saamia palkintoja Helsingin suuresta näyttelystä.

Edellisenä päivänä ekaa näyttelypäivää syntyi Tsekkoslovakian susikoirapentue ja toisena näyttelypäivänä kun tultiin kotiin oli Saarloosin susikoiranarttu synnyttämässä. Näiden harmaiden pentujen kanssa meni pari kuukautta mukavasti!

Loppuvuonna 2017 meille tuli pari uutta nuorta urosta joiden kanssa meni myös aika niihin tutustuessa. Ja mitä vielä tulihan meille muulivarsa ja sen emä lokakuussa. Muulivarsa Coctailia oli mukava opettaa tallin tavoille ja vähitellen emästä eroon yön ajaksi.

Vuoden alussa meillä oli useamman kuukauden tallilla apuna mukava Pilvi joka lähti muihin haasteisiin harmaa pentu mukanaan täältä meiltä. Tämä on vaarallinen työssäharjoittelupaikka!

Keväällä jo aloitettiin ensi vuoden aasivarsojen teko ja toiveita on pari ihanaa varsaa saada meidän iloksi.

Vappuaattona saatiin kauan odotettu valkoinen aasivarsan syntymä todistettua täällä meillä. Aave on kaikkea mitä vain aasin kasvattaja voi toivoa..... JOO, ei ole MYYTÄVÄNÄ!

Sitten tulikin alpakkatytöille poikakaveri Claudio joka on meillä vieraillut aikaisemminkin ja hyvin tuloksin; pari alpakkavasaa ollaan saatu seuraavana vuotena. Nyt olisi myös toiveissa pari karvapalloa!

Alpakka orhin lähdettyä tyttöjen luota niin tuli vuoden ikäinen vasa Bibi meille asumaan uudeksi alpakaksi. Ja hyvin hän on sulautunut muiden mukaan ja hyväksytty lauman jäseneksi! Bibi on sellainen joka aiheuttaa söpöys överit jokaiselle!

Nyt täällä odotellaan susikoirille juoksuja ja pian harmaita palleroita joiden kanssa saa viettää aikaa ja nauttia niiden hauskasta seurasta.

Luin yhdestä aikakausi lehdestä hyvän tekstin että tärkein sijoituspäätöksesi on se, kenen kanssa päiväsi vietät! Täällä meillä päivä rytmin rytmittää ehdottomasti eläimet ja varsinkin Pikkuponin AASItallin porukka. Hevoseläimet ja muutkin asukit tarvitsevat selkeän ruokintarytmin. Se on niiden elämässä tärkeää ja luottamus säilyy. Ne on ihania kun tulevat vastaan ja ovat selvästi ONNELLISIA!!!  Mä myös!