Meillä tuli täyteen tasan yksi vuosi maailman parhaassa omassa kodissa - Villa Vatussa, meidän mielestä! Ja jokaisellahan on paras koti se ihan oma pesä pieni tai suuri, sellainen oman näköinen. Meidän koti on joko Ranskanpastilli - se vaaleanpunainen tai Englannin lakritsi - neliö kolmella kerroksella valkoinen, musta, vaaleanpunainen.

Tämä vuosi on ollu mulle elämäni kiireisin, onneksi hyvässä! On syntynyt paljon eläinpienokaisia, niin pieniä kuin isompiakin tallin puolella. Ja on niitä ostettukin ulkomailtakin kuin täältä kotimaastakin. Eläinvauvat on niitä elämän piristeitä jolla mä ainakin jaksan rämpiä välillä syyssateessa kuin auringon porotuksessakin.

Elämäni täyttyy pääasiassa eläinten hoidosta. Ja on pidettävä huoli että heinät, rehut, lihat ja muut ruokinta-asiat on kunnossa ja riittävät seuraavaan tilaukseen hyvin. Joka päivä on samat rutiinit ja on pysyttävä aikataulussa ainakin näin pimeänä vuodenaikana kun meinaa päivä loppua kesken!

Ai niin taidan ottaa käyttöön taas sen TOIVONTAIN ja eikun menoksi! Ja jos et tiedä, TOIVONTAI tulee sunnuntain ja maanantain väliin, ainakin Villa Vatussa.....