On varmasti alpakka orhi Metsäkylän Claudio. Claudio oli meillä peräti kuusi viikkoa lainassa Suvitien kotieläinpihalta. Meidän alpakkatytöt Ava, Kola ja Kahvi olivat yhtä haltioituneita tästä tummasta hurmurista kuin minäkin, ihastuttava tuttavuus.

 

Claudio olemukseltaan huokui voimaa, jäntevyyttä ja erinomaista luonnetta. Silmäkulmassa, otsatukan alla pilke pelimiehen! Toivon että alpakkavasa tai mieluummin vaikka kolmoset saataisiin sitten ensi kesänä tästä orhista ettei vaan ollut pelkkä tuttavuus vaan vähän enemmän.... ainakin orhin tavoin hän tytöt polvilleen sai ja otti haluamansa, alpakan tavoin äänekkäästi!

Claudio oli heti meillä kun kotonaan. Ilmoitti huudoillaan laumallensa niin aasivarsan syntymän lähiaitauksessa kuin liian lähelle tunkevan hirviemän ja sen pienen vasankin, joka meillä vieraili koko kesäkuun ajan pihalla omien eläinten lähellä - ihan lähellä!

Claudio jätti meille, alpakoille ja mulle, pienen ikävän mutta ihanan TUOKSUJÄLJEN muistin syövereihin. Tuoksuukohan Enrique yhtä hyvältä....!?