Kun susikoirat tiputtavat talvikarvansa niin se on huikea näky, pari päivää ovat ihan kuin räjähtäneet mutta sitten niillä onkin karvan alla upea kiiltävä kesäturkki ja sillä taas kehtaa jolkotella. Karvatupsut häviävät pikkulinnuille ja niiden pesiin lämmikkeeksi.

  

 

Pari pientä ponia ovat samanlaisia, niiltä karvaa lähtee tajuttomasti ja siihen jää kiinni yölliset purut, oljet ja heinän rippeet jossa nukkuvat makuultaan että ovat aamuisin huvittavan näköisiä otuksia kun kävelevät aamulla aamupalalle aitaukseen. Ja kun irtoava karvanlähtö saadaan päätökseen, niin pikkuruiset ponit ovat vielä pienempiä!

No alpakkatytöt ovat luku sinänsä. Heille tulee tuttu parturi, joka tekee niille leijonaleikkauksen eli jalat, häntä ja pää jätetään ajelematta. Myös alpakat pienenevät ja kapenevat paljon ja niille varmasti tulee kevyt olo tästä jokakeväisestä toimenpiteestä. Ja säkkikaupalla saadaan maailman pehmeintä villaa ja alpakat hauskan näköiseksi, niin että jokaiselle tulee hymy väistämättä kun niitä katsoo. Ja nyt aletaan odottamaan lauantaita alpakkatytöille tulee komea orhi Claudio silloin kesäseuraksi pariksi viikoksi! WOW!!