Coctail ja sen emä Conjak Hollannista. Ne ovat yhdessä aivan uskomaton pari. Muulivarsa on kyllä oikea rakkauden hedelmä tai .....sitten ei!

Coctailin emä on poni, mutta kylläkin näyttää aivan kutistetulta kylmäveriseltä työ- hevoselta ja isä on aasi! Muulivarsa selvästikin luulee että meidän aasi ori D.B on sen rakas isä. Juoksevat yhdessä aitauksen reunaa ja selvästi tykkäävät kisailla vaikka ovatkin aika erilaisia.

Muulivarsa Coctail on varsinainen sekoitus, aasia siinä on korvat, ääni, häntä, olemus ja sympaattiset rakastavat silmät! Ponia valtavan paksu ja pitkä karva, liikkeet ja pitkä harja.

Coctail tykkää kujeilla ja välillä tehdä asioita omalla tavalla. Conjak taas on erittäin kiltti ja kuuliainen, parissa viikossa oppi Suomen kielen ja niin taittuu matka tallista sisälle ja ulos aamulla aasien lailla vapaana. Pääasia että heinää löytyy aina halutun kohteen päästä.

Conjak on yhtä pyöreä kuin konjakkilasi eli onko siellä mahassa vain hyvin ollut heinää saatavana vai tuleeko meille varsa ensi vuonna niin se jää nähtäväksi alkukeväänä. Jos sieltä varsa saadaan niin JOO, EN MYY!!!