eli endorfiinit jyllää oikein kunnolla! Syksyn tulon tietää kun päivän voittaa pimeys ja pian kylmyys! Ja se on kesäihmisen pahin vihollinen!

Tänä syksynä silti se ei ole tuntunut oikeastaan yhtään tylsältä tai vaikealta taas selviytyäni tämän eläinporukan kanssa jonka hoitaminen talviaikaan ei ole jokaisen prinsessan päiväuni.

Kuravaatteilla on menty useita viikkoja kun sataa kuin Esterin pepusta.... ja tietenkin vielä ne Nokialaiset kumisaappaat vuotaa vettä. Arvaa monetko saappaat tänä vuonna menossa? VÄÄRIN!

Edellä mainittuja endorfiinejä oma keho tuolla yläpäässä tuottaa. Niiden eritystä lisää myös tumma suklaa, kaakao, auringonpaiste, mausteet, mielimusiikki, hyvä liikunta, nauraminen ja seksi!

Mulle niitä on ehdottomasti tuoneet uudet koirat! Pari Ranskasta, Unkarista ja sokerina pohjalla Suomesta! Nämä uudet tulokkaat ovat tulleet pitkin vuotta, eka heti kevät talvella, sitten toukokuussa ja pari viikon välein alkusyksyllä. Sopivaan tahtiin! Nyt on uusia koiria pitkäksi aikaa. Aika kiva!

Elämä itsessään on just sellaista mitä haluaa ja mihin on valmis. Rämpiikö tuulta ja sadetta päin vai valittaako kaiken olevan kurjaa. Ihmisen mieli on sellainen että sitä voi juksata.

Mä ainakin vetäisen kurahousut ja uudet kumisaappaat jalkaan ja lähden tuulta päin koirien kanssa lenkille hymyssä suin! Ja hanki sinäkin uusi koira piristämään mieltäsi ja elämääsi!