Ei ooo! Ei se ole Mustan Barbaarin takapuoli tai no miksei! EN TIEDÄ!

Mutta oikeesti se on ainakin mun paras aamuseuran tuoja, oma minipossu. Noki omalla tavallaan häärää tallin käytävällä siinä vaiheessa kun tallin muu porukka on ulkoilemassa, se käy läpi kaikkien karsinat ja asumukset jos vaikka sille olisi jätetty pala porkkanaa tai leipää lattialle. Häntä, saparo heiluen se touhuaa ja vähän jos ehtii juttelemaan ja kysellä possun kuulumisia niin saparo heiluu karvoineen ainakin yhtä nopeasti kun koiralla. Noki rakastaa kun talliluudalla häntä viitsii harjata paksua nahkaa myötäkarvaan ja se vasta ihanaa hänestä on kun rasvataan hierontaöljyllä koko possu. Sen jälkeen on mukava mennä tirisemään lämpölampun alle kuin solariumissa ennen vanhaan!

Opiskelijat jotka meillä on työssäharjoittelussa ovat laittaneet possulle ulkoaitauksen taas siihen kuntoon että possu voi muuttaa kesäksi ulos ottamaan vieraita vastaan kun vaan tuo sää sen sallii ettei tule ikävä lämpölamppua!

Mutta miten itse pärjään tätä "parasta aamuseuraa"... aamulla tallia siivotessa?

No laitetaan radio Nova vähän suuremmalle äänelle koska eikö sitäkin sanota parhaaksi aamuseuraksi! Täytyy ainakin kokeilla!