En mä vaan meidän oma minipossu Nokipoika!

Keväällä joskus huhtikuussa pari ihmistä huomautteli, että possu oli saanut liikakiloja talven aikana kun vaan touhuaa tallitöissä. En kyllä itse kiloja huomannut, vaan possu näytti just sellaiselta kuin mustan pikkuisen hyvin syöneen töpselinenän kuuluukin näyttää. Eläinlääkärinkin mielestä possu oli hyvän näköinen kun kävi sille antamassa vuotuisat rokotukset: matolääkitys ja sikaruusu.

Kuitenkin tämä tylsä huomautus kävi luontoni päälle ja niin possulta loppui KAIKKI makea, sellainen jonka päättlin lihottavani myös minua. Possulla ja ihmisellä on paljon yhteistä, ei vaan miehillä ja sioilla!

Vappuna alkoi possun dietti kun hän muutti kesäksi ulos ilahduttamaan kaikkia meille tulijoita ja Nokipoika vasta syksyn tultua kipitti taas talliin aasien ja muiden iloksi lempipaikalleen lämpölampun alle omille pahnoille.

Siinä meni 5 kuukautta dietillä oloa ruokana vain minipossun rehu, heinää, ruohoa ja niitä kasviksia! Tällä ruokinnalla muuten laihtuu ihmisetkin!! Nokipoika näyttää yhä samalta ihanalta paksunahkaiselta possulta kuin ennen diettiäkin, ehkä jopa paremmaltakin!

Possulla on luontaisedut Lopen lähikauppaan ja niin sieltä tuli dietin loputtua kakku: MANSIKKAKAKKU kermalla!